* برخی از تحقیقات انجام شده در سردخانه های میوه :
مطالعات زیر به کارایی ازن در بهبود صنعت غذایی بخصوص میوه و سبزیجات تازه میپردازد. یافته های اخیرشامل مکانیسم عملکرد ازن سنتز مصنوعی راندمان موادغذایی و اثرات آن ,گزارش های مثبت و منفی ثبت شده می باشد.
* کاربرد ازن در سردخانه سطح میکروبی و همچنین وزن میکروبی را بخصوص در سیب کاهش میدهد.
* استفاده ازن در سردخانه میزان باکتری در پیاز در حضور ازن کاهش میابد اما هیچ تغییری در ترکیب شیمیایی آن ایجاد نمیکند.
* تاثیر ازن بر گوجه فرنگی به گونه ای بود که هیچ تاثیری بر روی رنگ ، میزان اسیدیته و ظرفیت آنتی اکسیدان قند آنها ایجاد نکرد. * مزایای ازن در سردخانه باعث کاهش مقدار (آفلاتوکسین)مواد سمی و سرطانزا در بادام زمینی میشود.
* فلفل قرمز ، توت فرنگی ، شاهی در مقابل ازن کاهش جمعیت میکروبی را از خودشان نشان دادند.
* بعلاوه ، در مثال های دیگر هم گزارش شده که میزان فنولی و فلانوئید آناناس و موز در هنگام قرار گرفتن در معرض ازن در مدت بیشتر از 20 دقیقه به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
* یکی دیگر از کاربردهای گاز ازن در سالن های نگهداری میوه ، علاوه بر ضدعفونی هوای سالن و حذف گاز اتیلن از بین بردن بوی نامطبوع در این سالن ها می باشد.