پد سولفور :
میوه هایی که توسط SO2 Guard محافظت می شوند: انگور و سیر
SO2 Guard
به عنوان پودر نگهدارنده، می تواند انتشار گاز سولفور دی اکسید را با استفاده از فناوری پیشرفته به صورت کند و ثابت در مدت 8 ماه به طول بیانجامد. روند آن به نیروی انسانی احتیاج ندارد .بنابراین راحتتر و با صرفه جویی اقتصادی بیشتر است.
عنصر فعال سولفور پد سدیم متابی سولفیت است که به محض تماس با رطوبت دی اکسید سولفور تولید و مانع از پروسه فساد بوسیله قارچ (بوتریتس سینریا پرس ) می شود که یکی از مشهورترین بیما ری ها پس از برداشت انگور تازه خوری میباشد .
نگهدارنده انگور چند واحدی ساخته شده است از کاغذهای مخصوص پوشیده شده با زنجیره های پلی مری که
در داخل آن سدیم متا بی سولفیت وجود دارد.
SO2 Guard
هم چنین به صورت پد و پودر می توان تهیه کرد که اندازه آن بستگی به اندازه جعبه ها ومدت زمان لازم برای ماندگاری انگور و سیر دارد.